[EnschedeRamp] Forum

Enschede 13 mei 2000 => Stadhuis => Topic gestart door: sylvius op 26 April 2013, 16:41:39Titel: handtekening wethouder
Bericht door: sylvius op 26 April 2013, 16:41:39
http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=162815
Citaat

In Deventer is ophef ontstaan over een brief waarmee ondernemers uit Deventer worden overgehaald naar Enschede te verhuizen. De brief is mede-ondertekend door de Enschedese wethouder Van Hees.
De VVD in Deventer wil van wethouder Hartogh Heys van Deventer weten wat er aan de hand is. Gemeenteraadslid Rosenkamp is hoogst verbaasd over de gang van zaken. Hij vindt het ongepast dat de handtekening van wethouder Van Hees onder de brief staat.

 

Afblijven van ondernemers

Rosenkamp: "Enschede moet van onze ondernemers afblijven. Het is bovendien geen taak van de wethouder om zich met dit soort commerciŽle zaken bezig te houden. Wij vinden het niet senang dat een wethouder hier actief mee bezig is." Hoewel volgens Rosenkamp nog geen winkelier heeft besloten de overstap naar Enschede te maken, mist de brief zijn uitwerking niet bij de winkeliers.

"Onder de winkeliers die zijn aangeschreven, is onrust ontstaan door de brief", zegt Rosenkamp. "Ondernemers zien die brief inclusief een mooie glossy folder waarin staat wat de gemeente Enschede allemaal kan doen voor ondernemers. Diezelfde ondernemers willen nu natuurlijk ook van de gemeente Deventer weten wat zij doet voor hen als ondernemer."

 


Titel: Re: handtekening wethouder
Bericht door: sylvius op 26 April 2013, 16:45:17
Citaat
inclusief een mooie glossy folder
Benieuwd naar wat daar in staat.

Of ook het cultuurpark wordt genoemd en de luchthaven.